Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice

Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice

Demontarea sau demolarea structurilor din otel este un proces complicat, mai ales atunci cand lucrarea este realizata in spatiu de lucru stramt, sau in cazul demolarii structurilor metalice de inalte si piloni, la inaltimi extreme, sau demontarea echipamentelor in conditii optime. De aceea e este necesara alegerea unor profesionisti

Echipele noastre de taietori profesionisti au experienta vasta in dezafectarea si taierea constructiilor metalice tip hala, instalatii metalice (poduri rulante, conducte amplasate in subsoluri sau la inaltime), utilaje (tipografice, industrie grea, prelucrare fier), masini si autoutilaje.

Activitatea de dezafectare si taiere metale se desfasoara cu respectarea stricta a normelor de protectie si sanatate in munca si a celor de protectia mediului.

Prin conventiile care sunt semnate odata cu fiecare contract, responsabilitatea privind actiunile de pe santier revin in exclusivitate societatii noastre.

Societatea noastra va ofera servicii de dezafectari constructii si instalatii metalice deplasand la sediul dumenavoastra echipe de taietori, asigurand inclusiv transportul deseurilor rezultate.

Compania noastra este specializata in dezafectari structuri metalice, dezafectarea sau dezmembrarea cu echipe specializate detaietori la inaltime sau la sol a deseurilor feroase si neferoase: hale industriale, fabrici, centrale termice, balastiere, utilaje casate, cosuri de fum, turnuri, macarale, supragabariti metalici, constructii si elemente din interiorul unor constructii, debitari de structuri metalice de orice natura (fier, inox, cupru, aluminiu etc).